Rijnland, een streek bol van variatie
Hotel Noordzee***, Katwijk aan zee

Hotel Noordzee, Boulevard 72, 2225 AG Katwijk aan Zee. tel. +31 (0)71- 401 5742 ;
e-mail: info@hotelnoordzee.nl Hotel Noordzee, hotelbar

Hotel Noordzee is een echt familiehotel. Het hotel is uniek gelegen aan de Boulevard met uitzicht op zee en aan de rand van  het winkelhart van Katwijk. Direct voor de deur ligt een schoon en breed zandstrand. Bollenvelden, grote steden en interessante musea zijn vlakbij.

Alle 49 kamers van Hotel Noordzee zijn vriendelijk ingericht met bureau, telefoon, kleurentelevisie, safe en een moderne comfortabele badkamer. Het hotel heeft enkele luxe suites, waarvan de bruidssite beschikt over een Kamer Gina, Hotel Noordzeehemelbed, een groot 
rond bubbelbad en met zij uitzicht op zee.

Hotel Noordzee beschikt over een tweetal restaurants: een bistro/pizzeria en een la carte restaurant. De laatste heeft vanaf de eerste verdieping een heerlijk uitzicht over de duinen en over zee. Verder is er een zeer sfeervolle hotelbar waar u voordat u aan tafel gaat of na de maaltijd enige tijd gezellig kunt doorbrengen onder het genot van een drankje om na te genieten van een heerlijke dag aan zee. 

Het hotel heeft regelmatig interessante arrangementen voor een heerlijk ontspannen aantal dagen aan zee. U vindt de arrangementen en de mogelijkheid om direct te reserveren op de eigen website van Hotel Noordzee.

Graag tot ziens bij Hotel Noordzee.


 graden
°C