Rijnland, een streek bol van variatie
Evenementen agenda 

De Rijn- en Bollenstreek, Leiden en Gouda heten u van harte welkom bij de vele evenementen. Tijdens een kort verblijf, een dagtrip of als afwisseling tijdens een langere vakantie, u zult zich in deze streek nooit een dag hoeven te vervelen. Voor een overzicht van activiteiten en evenementen kunt u terecht op de maandagenda.

Onder het uitgaansnieuws vindt u informatie over culturele uitvoeringen in theater of schouwburg. Onder restaurantnieuws staan speciale aanbiedingen of bijzondere thema's.

In Leiden valt altijd wel wat te ontdekken, het gehele jaar door. Vermaarde tentoonstellingen in de vele musea laten u kennis maken met het toppunt van wetenschap en cultuur. In de sfeervolle historische binnenstad gaan shoppen en genieten op een terras langs het water goed samen. Kortom, er kan met recht gezegd worden: Leiden Leeft!

klik aan de linkerkant op de betreffende maand voor het maandoverzicht.

Heeft u ook een evenement om aan te melden voor deze regionale agenda? Mail ons uw gegevens en promotie-materiaal naar Redactie@Rijnland-info.nl of stuur het op naar de redactie van Rijnland-info, p/a Postbus 3014, 2301 DA Leiden.

Jaarlijkse evenementen: 

   
   
   

 graden
°C