Rijnland, een streek bol van variatie
Uitgaan in Rijnland betekent pas echt uit je bol gaan !

Rijnland of de Rijn en Bollenstreek, twee benamingen voor hetzelfde gebied. Een gebied met vele mogelijkheden om uit te gaan en eens lekker uit je bol te gaan. Voor iedereen is er wel wat te vinden om de avond een genoeglijke invulling te geven.

terras aan de Kaag, foto: Stichting PRETEerst in de middag een gezellig terrasje, in de stad, langs het water van een van de plassen of lekker aan de Boulevard of op het strand. U hoeft beslist niet lang te zoeken om een leuke middag te hebben samen met uw vrienden. De sfeer zal maken dat u wellicht lang blijft zitten.

Wanneer vervolgens de avond begint met gezellig samen uit eten gaan, wel dan biedt de regio een zeer groot scala aan mogelijkheden, met keuze uit verschillende keukens, van eenvoudig tot op hoog niveau. En wanneer u van variatie houdt, dan kunt u zeker volop genieten. Zelfs wanneer u iedere avond uit eten zou gaan, zal het niet lukken om binnen 1 jaar alle restaurants in deze omgeving 1x bezocht te hebben. Keuze genoeg dus. Eet smakelijk en een gezellig begin van de avond.

Na een avondje uit eten is er volop keus voor een culturele voorstelling. Toneel, theater, concerten, muziekuitvoeringen, dans, cabaret, lezingen, de agenda staat er bol van op verschillende plaatsen in de regio.

Muziekfestival tijdens 3 oktoberfeesten 2008En wanneer u tenslotte de avond iets luchtiger wilt afsluiten, wel dan zijn er vele mogelijkheden voor een late night programma met keuze uit optredens van diverse bands, dj's en disco's. De weekagenda staat er vol mee. 

 

 

 


 

DJ Armin van Buuren in zijn eigen stad Leiden, 2009In Leiden en de regio kan je ook massaal genieten van festivals als Citymoves, waar de in Leiden woonachtige top DJ Armin van Buuren er van geniet voor eigen publiek op te treden en zijn stadsgenoten een groot en gezellig feest te bezorgen.


 graden
°C