Rijnland, een streek bol van variatie
Wandelen met Staatsbosbeheer in de duinen bij Noordwijk.

Al jaren organiseert Staatsbosbeheer - met de onontbeerlijke hulp van gediplomeerde IVN-gidsen - in de zomermaanden (juni t.m. augustus) wandelingen door de duinen bij de Duindamse Slag. Deze wandelingen starten op de dinsdagochtenden,  om 10.00 uur. Start bij het "Info-centrum" links-achteraan op de grote parkeerplaats voor de Duindamse Slag. Duur van de wandeling anderhalf tot twee uur. 

Wilt u eens op uw gemak naar de bijzondere planten, struiken en bomen kijken en er wat over horen, loop dan eens mee. Een ree zullen we heel waarschijnlijk niet zien, daar zijn ze veel te schuw voor en het is nu te druk in het duin. Voor een vos is het het verkeerde tijdstip van de dag, maar een paar van onze inheemse vogels zullen we zeker horen en misschien ook wel zien. U kunt natuurlijk alles vragen over dit deel van de duinen, waarschijnlijk hebben we daar wel een antwoord op en anders "zoeken we het op", is het in de meegenomen boeken niet te vinden, dan krijgt u - als u dat wilt - achteraf per e-mail uw antwoord.

U kunt gewoon langskomen als u mee wilt lopen, er staat in ieder geval iemand te wachten op de mensen die er komen. Aanmelden vooraf kan - het hoeft niet - geef dan uw naam, de datum waarop u mee wil doen en het aantal deelnemers op per e-mail    

Meewandelen kost voor jeugd tot 12 jaar 1 euro per deelnemer, 12 jaar en ouder: 2 euro per deelnemer. 

 

     

 

 


 graden
°C