Rijnland, een streek bol van variatie
Wijn- en Jazzcafé De Twee Spieghels, Leiden
Nieuwstraat 11, Leiden.

Al 40 jaar het adres om samen met lokale en nationale grootheden bij een glaasje wijn te genieten van een swingende jamsession. Voor het volledige programma, klik hier.


Jazz on Sunday, jazzclub Leiden.

Jazz on Sunday verzorgt in de periode oktober tot en met maart maandelijkse jazzoptredens in Leiden. De optredens vinden plaats in De Grote Beer, Rembrandtstraat 27, Leiden. Toegang is gratis. Lid worden van de jazzclub kan in de vorm van een donateur- en sponsorschap. U kunt Jazz on Sunday op de volgende manieren ondersteunen:

Donateurschap  € 59,00 per persoon per jaar,
Sponsorlidmaatschap  € 275,00 per jaar,
Vriend van Jazz on Sunday € 20,00 per jaar.

U kunt het bedrag ter ondersteuning over maken op giro 1935963 t.n.v. Jazz on Sunday te Leiden onder vermelding van uw naam (of namen) en uw adres.

 

Podium Jong Professionals Jazz Voorschoten

Podium Jong Professionals Jazz Voorschoten (PJPJ) organiseert sinds 1993 elke maand van september tot en met mei een jazzconcert met talentvolle studenten van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.  PJPJ heeft als doel studenten van de jazz-afdeling van het Conservatorium in de gelegenheid te stellen om presentatie-en podiumervaring op te doen in het verlengde van hun studie tot uitvoerend musicus.

De concerten vinden plaats in de Grote Zaal van het Cultureel Centrum Voorschoten, Prinses Marijkelaan 4 in Voorschoten. Entree € 5,00 (donateurs gratis).

Voor de concertagenda, klik hier.  

 

  

 


 graden
°C