Rijnland, een streek bol van variatie
Maak kennis met de duiksport door een proefduik met PADI in Katwijk 

Je kent het wel op vakantie loop je langs de kust, een haven of het zwembad van een hotel en je ziet er mensen met een duikfles. Je interesse is gewekt, maar de stap zetten om ook zelf die magische wereld te ontdekken heb je nog niet gezet. Dat kan nu wel. Maak zaterdag 8 augustus kennis met de fascinerende duiksport. Onder begeleiding van ervaren instructeurs maak je tussen 10.00 en 16.00 uur een duik in het Aquamar zwembad van Katwijk. Doe mee en schrijf je in via de website of bel 076 - 5301721. Meedoen kan vanaf 8 jaar! 

De eerste stap

Tijdens de proefduik wordt je stap voor stap meegenomen naar een echte duikervaring. Je start met een duidelijke instructie over het duiken en het materiaal. Onder begeleiding krijg je de uitrusting aangetrokken en zet je de eerste stappen in het water.

Samen met een instructeur ga je het water in tot het sein wordt gegeven om af te dalen. De eerste keer ademhalen door een ademautomaat is heel bijzonder, luchtbellen komen voor je gezicht te voorschijn. Eenmaal gewend aan het ademen, demonstreert de instructeur een aantal vaardigheden. Daarna neemt hij je mee naar een gedeelte waar er gespeeld kan worden met frisbees en torpedo's. Na het uittrekken van je spullen kan je nagenieten van het avontuur dat je net beleefd hebt en je ervaring delen met de andere deelnemers. 

Duiksport o.l.v. instructeur   foto PRPADI

De proefduik staat onder begeleiding van een zestal PADI duikscholen. PADI is één van de grootste aanbieders van duikopleidingen ter wereld en heeft voor al haar opleidingen goede richtlijnen. De opleidingen zijn van een zeer hoog niveau en worden wereldwijd erkend. Na de proefduik kun je bij de deelnemende PADI duikscholen zeer voordelig een Open Water cursus volgen. 

Leuke extra's

Als je meedoet krijg je veel leuke extra's, zoals gratis entree tot het zwembad, gratis gebruik van duikmateriaal en een Goodie Bag t.w.v. € 30,-. In de Goodie Bag zit een trendy badmat van iQ, een aantal tijdschriften, waaronder Duiken, National Geographic Magazine en Traveller en nog veel meer hebbedingetjes. Deelname is slechts € 15,- . Als u na de proefduik enthousiast bent geworden bieden we u bij de vervolgcursus een gratis ABC set t.w.v. € 100,- aan en nog gratis 12 nummers van Duiken, het meest gelezen onderwatertijdschrift van Nederland. 

Schrijf je in! of meer informatie

Ga naar www.duiken.nl , bel 076 - 5301721 (ma t/m vrij 9.00 - 17.00 uur) of mail naar  Wil je eerst meer informatie? Bel of mail dan naar 076- 530 1721 (ma t/m vr 9.00 - 17.00 uur) of stuur een mail.  

 


 graden
°C